Projectbegeleiding asbestverwijdering Nij Fristho Franeker

Op de oude locatie van schoonmaakbedrijf Vlietstra in Franeker begeleiden wij op dit moment een project van asbestverwijdering.

Eind vorig jaar heeft Akkerman Investgroup uit Franeker de oude panden aan de Harlingerweg gekocht. Momenteel ontwikkelen zij hier in samenspraak met de Gemeente Waadhoeke en belanghebbenden een nieuwe gebiedsinvulling. Het plan heeft overigens als werktitel ‘Nij Fristho’, een knipoog naar de oude meubelfabriek Fristho in Franeker, welke ruim 50 jaar op deze locatie heeft gestaan.

Projectbegeleiding asbestverwijdering

Aangezien er op de oude loodsen asbestplaten liggen zijn wij benaderd voor de projectbegeleiding. Dit houdt in dat wij zorgdragen voor het aanvragen van de sloopvergunning voor het op verantwoorde wijze verwijderen van asbest.

Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor de coördinatie van de asbestverwijdering, het bewaken van de planning en de controle van de werkzaamheden. Daarom zijn wij ook regelmatig op locatie aanwezig.

Samengevat, ontzorgen wij de opdrachtgever van de specialistische onderdelen van asbestverwijdering. Zodoende kan onze opdrachtgever zich volop richten op het ontwikkelen van de nieuwe bestemming.

Vragen over projectbegeleiding asbestverwijdering?

Heeft u vragen over dit bericht of een project waarbij wij u wellicht kunnen ontzorgen, neem dan gerust contact met ons op.

 

 
 
 

Heeft u vragen? Bel 0517-234013   |   Calamiteiten? Bel 06-51854985