section-7c874d4
http://asbestwatnu.org/wp-content/uploads/2021/07/Alle-asbest-daken-weg-Asbest-Wat-Nu-420x520.pnghttp://asbestwatnu.org/wp-content/uploads/2021/07/Alle-asbest-daken-weg-Asbest-Wat-Nu-420x520.png
Asbest verwijderen

Hoe asbest verwijderen?

Asbest verwijderen

Asbestdaken zijn voornamelijk te vinden bij boerenbedrijven en industriële bouw, maar ook op huizen, tuinschuurtjes en garages van particulieren.

Asbestsanering mag u niet zelf doen als het om meer dan 35 m2 gaat. U heeft daarvoor een gecertificeerd bedrijf nodig die in de eerste plaats een verplichte asbestinventarisatie doet, daarna een rapport laat opstellen en ook een sloopmelding doet.

Asbest verwijderen en nieuw dak

Nadat het asbestdak is verwijderd (door een extern gecertificeerd saneringsbedrijf) kunt u vervolgens nieuwe (geïsoleerde) dakpanelen plaatsen. Wij bieden u daarvoor een totaaloplossing en regelen alles, van inventarisatie tot een nieuw dak. Daarnaast heeft u bij Asbest Wat Nu niet alleen de keuze uit geïsoleerde dakpanelen, maar ook in enkelstaal en geheel afgewerkt met zetwerk in kleur.

Meer informatie over asbest verwijderen?

Asbest Wat Nu kan het gehele proces van asbestverwijdering voor u begeleiden. Neem voor meer informatie vandaag nog contact [link] op met Asbest Wat Nu! Bel 0517-234013 en vraag dan naar Tjeerd van der Meulen.

“Asbest Wat Nu!? De totaaloplossing voor asbestdaken!

Naar contact opnemen
section-521734d
Ontdek onze diensten
Asbest verwijderen

Asbest verwijderen mag u niet zelf doen als het om meer dan 35 m2 gaat.

Asbestinventarisatie

Een asbestinventarisatie voorkomt het onnodig blootstaan aan gezondheidsrisico’s.

Projectbegeleiding

Projectbegeleiding van asbestinventarisatie tot sanering