Service
asbest verwijderenasbest verwijderen

Hoe asbest verwijderen?

Asbest verwijderen mag u niet zelf doen als het om meer dan 35 m2 gaat. U heeft daarvoor een gecertificeerd bedrijf nodig als Asbest Wat Nu!

Asbest verwijderen

Asbestdaken zijn voornamelijk te vinden bij boerenbedrijven en industriële bouw, maar ook op huizen, tuinschuurtjes en garages van particulieren.

Asbestsanering mag u dus niet zelf doen als het om meer dan 35 m2 gaat. U heeft daarvoor een gecertificeerd bedrijf nodig die in de eerste plaats een asbestinventarisatie [link] doet, daarna een rapport laat opstellen en ook een sloopmelding doet.

Nieuw dak na asbestsanering?

Nadat het asbestdak is verwijderd (door een extern gecertificeerd saneringsbedrijf) kunt u vervolgens nieuwe (geïsoleerde) dakpanelen plaatsen. Wij bieden u daarvoor een totaaloplossing en regelen alles, van inventarisatie tot een nieuw dak.

Bij Asbest Wat Nu heeft u niet alleen de keuze uit geïsoleerde dakpanelen, maar ook uit enkelstaal en bijvoorbeeld geheel afgewerkt met zetwerk in kleur.

Meer informatie over asbest verwijderen?

Asbest Wat Nu kan het gehele proces van asbestverwijdering voor u begeleiden. Neem voor meer informatie vandaag nog contact op met Asbest Wat Nu! Bel 0517-234013 en vraag dan naar Tjeerd van der Meulen.

Asbest Wat Nu!? De totaaloplossing voor asbestdaken!

Ontdek onze diensten